Träna snyggt!

Ok, det kan låta lite ytligt, men det är så mycket roligare att träna i riktigt snygga och sköna träningskläder. Inte bara snygga eller sköna, utan både och. Idag finns det så mycket träningsmodekläder att välja mellan att du enkelt kan hitta det som verkligen passar dig.

Snyggt och inspirerande träningsmode

Idag finns det träningskläder för alla kvinnor. Det spelar ingen roll hur lång, kort, smal eller kurvig du är, du kan alltid hitta träningskläder som du verkligen kommer att trivas i. Vissa trivs så bra i sina träningskläder att de använder dem hemma – bara för att de är så sköna. Det blir så mycket mer inspirerande och peppande att gå till gymmet, ta en löptur eller en lång powerwalk om du har tightsen och tröjan som följer kroppen perfekt – och gör att du ser snygg ut redan innan du börjat träna! Köp dina träningskläder på https://www.aimn.se, ett svenskt sportmärke startat av Helen och Tekla som ville visa vad tjejer verkligen kan. Supersköna, stilrena och snygga sportkläder av tjejer, för tjejer.

Din träningsgarderob

Basen i en träningsgarderob är tights, linne, långärmad tröja, tränings-bh och en träningsjacka. Då kommer du långt. Du behöver också bra skor som passar din träningsform. Om du både går på gym och brukar träna utomhus behöver du två par skor. Med en bra bas kan du både cykla, träna fitness, löpa, powerwalka och upptäcka nya platser.

Under vintern bör du klä dig lager-på-lager. Du kan behöva ett par tjockare träningstights om du tränar utomhus. Vintertid är det klokt att också satsa på reflexer – du måste synas i mörkret.