Modetrender sommar 2018

Sommaren 2018 kommer det många härliga trender för män och kvinnor. När det kommer till kjolar är omlottkjolen sommarens absolut hetaste trend. Den får gärna ha ett blommönster och

Rutig kjol och blommig tröja

intressanta detaljer som en asymmetrisk skärning eller volanger. Just blommor är supertrendigt sommaren 2018, men till skillnad från andra år ska blommorna vara riktigt stora den här sommaren. En vågad färgsättning och att matcha olika blommönster med varandra är också inne. Fransar är också något som håller i sig från vårens mode. Alla plagg kan förses med fransar, från jackor och skor till klänningar och blusar. Det här är även en unisex trend och på Outletsverige hittar du sommarmode för både män och kvinnor om du gillar den här trenden.

Mönster i storlek större är också inne för båda könen och sommaren 2018 är till exempel hawaiimönstrat ett måste. Gillar du inte mönstrade kläder finns det dock andra trender att anamma. Jordnära är också inne och för män är bruna, beigea och krämiga toner otroligt inne just nu, så kör på det om du har en lite mer neutral stil. Stora kostymer och vida byxor med hög midja är supertrendigt när det kommer till herrmode. Vida byxor matchas med fördel ihop med en instoppad skjorta eller en snygg pikétröja. En stor kostym kan vara oversize och matchas allra bäst ihop med en skjorta som är knäppt hela vägen upp. Ett mönster som också kommer stort är rutigt och i sommar kommer man kunna se det på väskor, kavajer, toppar och kjolar. Färgskalan kan gå i allt från klassiskt grått och brunt, till lite mer djärva färger som lavendel och gult. Ett material som är lite otippat trendigt under sommaren är plast. Regnjackor, genomskinliga ponchos, stövlar och till och med byxor tillverkas i plast och bärs av de allra mest stilmedvetna.

Kavaj och blommig klänning