Modetrender hösten 2021

Våren har knappt hunnit göra entré innan blickarna vänds mot höstmodet. Hösten kommer komma snabbare än du kan ana. Du kanske kan hitta några plagg som passar bra att bära både i sommar och till hösten. Vill du uppdatera din garderob kan du hos https://www.na-kd.com/sv alltid hitta det senaste modet. Den kommande höstsäsongen bjuder på en härlig mix av allt från trendfärgen brunt till it-plagget dunjackan. En del av trenderna kommer du säker känna igen från tidigare säsonger.

Onepiece för alla tillfällen

I höst är en version av onepiecen aktuell fast i en betydligt mer uppdaterad version. Den är också mer kroppsnära än vad originalet är. Det finns mönstrade, stickade och balettinspirerade onepieces. Något annat som kommer prägla höstmodet är paljetter, fransar, glitter, höga klackar och mycket glamour. Det finns en längtan efter att gå på fest och fest är nog precis vad som behövs efter det senaste året.

Spets och stickat

Spets är återigen på tapeten och i höst kan du bära spets på hela plagg eller endast som en detalj på olika klädesplagg. Är du mer modig är spetsklänningen något du ska bära, annars är en spetskrage som tittar fram under kavajen eller den stickade tröjan också ett alternativ. De stickade plaggen som är trendiga redan under våren och sommaren följer med in i hösten. Stickade byxor, kjolar, klänningar, strumpor, kappa och halsduk är sådant du ska bära under hösten. Bär du mycket stickat kommer du garanterat inte att frysa.

Fjäll och natur

Outdoor-trenden som har följt med ett tag kommer med in i hösten också. I höst är det mycket som är inspirerat från naturen och fjällvärlden. Det syns i form av dunjackor, lusekoftor och moonboots. Nu kan du vara moderiktig även i skidbacken.

Färgerna som präglar höstmodet

Färgtrenderna för hösten inspireras av naturliga element men det är även en tid för att frossa i färg. Helst i tuffa färger som grönt, turkost, senapsgult, rött, guld och silver. Det är en bred färgskala som präglar höstmodet.