Klassiskt utan att bli tråkigt med Twist and tango

En basgarderob med plagg som går att använda säsong efter säsong, vore inte det drömmen? Tyvärr är det dock lätt att dra sig för idén eftersom man är rädd för att garderoben ska bli tråkig. Det har emellertid modemärket Twist and Tango en lösning på. Läs vidare för att lära dig att bygga dina drömmars garderob med hjälp av varumärket.

Tidlöst men personligt

Klassiska plagg är bra byggstenar i garderoben, men kan tyvärr bli väl tråkiga. Så behöver det dock inte vara. Varumärket Twist and Tango bygger sin filosofi på fyra grundpelare, nämligen roligt, feminint, personligt och enkelt. Det betyder kort och gott att plaggen ska vara tidlösa men ändå ha en feminin och spännande twist. Det gör att plagg från dem aldrig blir tråkiga och därför är perfekta att bygga en basgarderob med.

Sortimentet riktar sig till kvinnor i alla åldrar, vilket är roligt. Modet idag kan annars kännas aningen uppdelat. Roligt med Twist and Tango är också att det är ett svenskt varumärke. Det grundades i Göteborg år 1995 och har varit mycket omtyckt ända sedan dess.

Sortiment

Hos Twist and Tango hittar du allt du behöver till basgarderoben, men även plagg för festligare tillfällen. Här kan du välja och vraka mellan plagg såsom klänningar, blusar, tröjor och byxor. Det finns dessutom ytterplagg, skor och riktigt bra jeans.

Gemensamt för alla plaggen är att de är stilrena, men ändå har någon rolig twist. Det kan vara en topp med en speciell skärning eller en kofta med vackra knappar. Plaggen tillverkas dessutom i bra material och håller riktigt hög kvalitet, något som gör att de kan användas säsong efter säsong, precis så som det är tänkt.

Så bygger du en bra basgarderob

Utbudet hos Twist and Tango är stort, vilket kan kännas överväldigande. Därför ska vi här berätta hur du bygger en riktigt bra basgarderob med plagg från märket.

Vi börjar med byxor. Välj först och främst ut ett par riktigt välsittande och sköna jeans och komplettera dem med en mer skräddad byxa. I ditt utbud av underdelar bör du också ha en snygg och välsittande kjol, gärna knälång.

Upptill behöver du en bra bas. Välj därför först ut några toppar, både lång- och kortärmade, i lugna färger. Dessa kan sedan kombineras med allt från koftor, blusar, skjortor och kavajer.

I varje bra garderob behöver det också finnas några sköna stickade tröjor. Hos Twist and Tango hittar du ett brett utbud av sådana i bra material. När det vankas festligheter är en snygg klänning aldrig fel. Välj därför ut även en sådan. Med alla dessa plagg i din garderob kan du kombinera och bilda många olika snygga outfits.