Accessoarer – trender för män 2017

Letar du efter schyssta accessoarer för män? Det är inte alltid det lättaste. Det kan bero på att män är ovana vid att bära accessoarer och också för att industrin kanske främst fokuserar på kvinnliga sådana. Men misströsta inte – utbudet växer hela tiden i och med att fler och fler män börjar intressera sig för att stärka sin outfit med en eller flera stilsäkra accessoarer. Här kan du läsa om vilka trender för män som gäller för 2017.

En personlig stil

bensindoftande smycken eller en stram herrklocka? Accessoarer gör din stil mer personlig och förstärker din stil. Det kanske bästa tipset för dig som är ovan att bära accessoarer är att byta ut väskan. Under 2017 så ska du exempelvis välja en ryggsäck eller en portfölj i läder för att vara trendriktig. Breda slipsar är också helt rätt, kombinera med breda slag så är du hemma. Det börjar också bli allt mer accepterat för män att bära smycken och där är armbandet ett säkert kort. Kombinera det tillsammans med din klocka eller bär armbandet bara som det är.

Hur hittar du rätt?

Vilken är då din stil på accessoarer? Utgå från hur du klär dig vanligtvis och komplettera utifrån det. Kanske du föredrar en preppy look eller är du mer den sportiga typen? Kanske hittar du inspirationen från en poster du passerar förbi eller så kolla in utbudet på nätet. Våga ta ut svängarna lite. Modet under 2017 är mer tillåtande än någonsin. En accessoar behöver inte kosta skjortan och är lätt att byta ut om den inte passar in just för dagen.